Electro­acupunctuur

Mijn werk is, een cliënt doormeten dmv electroacupunctuur. Het is een meet- en test-systeem. Op deze manier krijg ik inzicht in iemands gezondheid en weet ik welke supplementen iemand nodig heeft. Daarnaast geef ik advies over voeding en leefstijl. Mijn doel is zorgen dat je van je klacht af komt of dat de klacht duidelijk vermindert.  

Men moet het lichaam in zijn totaliteit bekijken. Er werkt maar weinig afzonderlijk van elkaar. Organen hebben een uitwisseling met elkaar middels verbindingslijnen, ook wel energiebanen of meridiaanbanen genoemd. Heeft men een lichamelijke klacht dan kan na verloop van tijd ergens anders ook een klacht ontstaan.

Ik doe een meting met een electroacupunctuur-apparaat door met een meetpen op jouw handen en voeten te meten. De meetgegevens geven aanwijzingen over jouw energiehuishouding, disbalans en blokkades.

Vervolgens worden middelen getest die het beste bij je lichaam passen. Zo kan precies worden vastgesteld hoe je op een middel reageert.
Ik ga kijken wat jij nu nodig hebt aan orthomoleculaire middelen, vitaminen, mineralen, vetzuren en andere belangrijke voedingsstoffen. Samen gaan we voor een goed resultaat!

Nog niet zo lang geleden dachten we dat het genenpakket waarmee we geboren worden, vast staat. We kunnen slachtoffer worden van ziektes en dachten dat we daar niets aan konden veranderen.

Onderzoek laat zien dat we soms ziek worden van wat we bij onze geboorte hebben meegekregen. Vaker speelt onze levensstijl een rol, alsmede stress, omgevingsfactoren, onze zitcultuur en vooral het bewerkte voedsel dat we tot ons nemen uit bijvoorbeeld potjes en zakjes.

Het ontbreekt mensen vaak aan kennis, hoe van de klacht af te komen.

Ik help je daar graag bij.

Gelukkig kunnen we vaak genezen door onze levensstijl te verbeteren.

Belangrijke punten

Volgende punten zijn van belang voordat je de praktijk bezoekt!

 • Drink 3 uur van te voren geen koffie, zwarte thee, cola of een ander energie drankje.
 • Neem 2 dagen voordat je de afspraak hebt je supplementen niet.
 • Medicijnen die je via je arts gebruikt mag je door blijven gebruiken.
 • Tijdens de behandeling meet ik de meridianen (energiebanen) op blote handen en voeten. Het wassen van de handen en voeten wordt zeer gewaardeerd, daarna niet insmeren met crème of lotion.
 • Alle sieraden (behalve trouwring) en piercings moeten af.
  Dan is het handiger als je alles thuis laat.
  Er blijven bij mij weleens sieraden liggen.
 • Mobiel moet uit, mobiel op stil is NIET goed genoeg.
 • Alles wat hierboven staat beïnvloedt de metingen, omdat ze een meting positief of negatief kunnen beïnvloeden.